Skip to main content

Hvem er jeg?

Psykoterapeutisk referenceramme
Jeg er uddannet, eksamineret og certificeret psykoterapeut MPF fra ID-Academy. Uddannelsen er en 4-årig integral uddannelse, hvilket betyder inkluderende – der arbejdes med “det hele menneske”. Mine psykologiske referencerammer er kognitiv adfærdspsykologi, interpersonel, psykodynamisk og eksistentiel psykologi, samt transpersonlig og humanistisk psykologi.

Jeg arbejder ud fra en klientforståelse, hvor krop, adfærd, sind, relationer, erfaringer, grundvilkår, potentialer og evt. åndelige tilhørsforhold har betydning og derfor inddrages i terapien. Metodisk er samtalen grundlaget for terapien, men jeg anvender også kropsarbejde, tegning, opstilling af relationer(dukker), drømmearbejde, samt psykoedukation, alt efter klientens oplevelse af, at det giver mening.

Baggrund
Foruden min psykoterapeutiske uddannelse, er jeg udannet sygeplejerske og har mere end 30 års erfaring. Min sygeplejefaglige erfaring omfatter såvel den somatiske sygepleje, som den psykiatriske sygepleje. Desuden er jeg uddannet og har arbejdet mange år som leder.

Jeg har gennem flere år været tilknyttet som individuel- og gruppeterapeut i ”Kvisten” – en organisation, der laver terapi til mennesker, der har været udsat for seksuelle overgreb. Her modtog jeg supervision og uddannelse i chok-, traume- og incestterapi bl.a. af Lone Lyager, Nadia Ferhat og chefpsykolog Lars Sørensen.

Kontakt mig her

Skal vi sætte fokus på dig?

Jeg er klar til at lytte. Så kontakt mig endelig for en uforpligtende samtale.

Kontakt mig her